Philips Hue starterspakket aanbieding: bespaar op slimme verlichting!

Philips Hue is een populaire lijn slimme lampen die de manier waarop mensen hun huis verlichten, hebben veranderd. Het Philips Hue Starterspakket is een geweldige manier om in de wereld van slimme verlichting te stappen.

Het Hue starterspakket bevat alles wat nodig is om te beginnen met het creëren van een slim verlichtingssysteem thuis.

Het Philips Hue Starterspakket bevat een bridge en één of meer lampen. De bridge is het hart van het systeem en maakt verbinding met de WiFi router van de gebruiker.

Het kan tot 50 lampen verbinden en geeft toegang tot een breed scala aan instellingen en functies, zoals het instellen van timers en het aanpassen van de helderheid en kleur van de lampen.

Er zijn verschillende soorten Philips Hue lampen beschikbaar, waaronder:

 • standaardlampen
 • spotjes
 • hanglampen
 • LED Strips
 • buitenlampen.

Het is ook mogelijk om extra accessoires te kopen, zoals bewegingssensoren en wandschakelaars, om het systeem verder aan te passen.

Het Philips Hue Starterspakket is verkrijgbaar bij verschillende retailers waaronder:

 • Bol.com
 • MediaMarkt
 • Coolblue.

Hou deze pagina in de gaten voor diverse actuele aanbiedingen met hoge korting voor het Philips Hue Starterspakket. Het is belangrijk om de verschillende aanbiedingen te vergelijken om de beste deal te vinden.

Samenvatting

 • Het Philips Hue Starterspakket bevat alles wat nodig is om te beginnen met het creëren van een slim verlichtingssysteem thuis.
 • Er zijn verschillende soorten Philips Hue lampen beschikbaar, waaronder standaardlampen, spotjes, hanglampen en buitenlampen.
 • Het Philips Hue Starterspakket is verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder Bol.com, MediaMarkt en Coolblue.

Philips HUE Starterspakket

Aanbiedingen&Hoge Korting!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5 (34 reviews)


Bol.com

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.


Coolblue

Gratis verzending&bezorging op dezelfde dag (ook Zondag)


Mediamarkt

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.

Wat Is Het Philips Hue Starterspakket

Philips Hue starterspakket
Bron Bol.com

Het Philips Hue Starterspakket is een set slimme verlichting die je in staat stelt om de sfeer in huis te veranderen met behulp van je smartphone of stem. Het starterspakket bevat alle benodigdheden om te beginnen met het opzetten van je eigen slimme verlichtingssysteem thuis.

Het starterspakket bevat een Hue Bridge, die fungeert als de hub voor al je slimme verlichting. Deze hub maakt verbinding met je Wi-Fi-netwerk en stelt je in staat om je slimme verlichting te bedienen met behulp van de Philips Hue-app op je smartphone of tablet.

Het Philips Hue Starterspakket wordt geleverd met één of meer Philips Hue-lampen, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals White and Color Ambiance, White Ambiance en White.

Met de White and Color Ambiance-lampen kun je zelfs de kleur van het licht aanpassen om de perfecte sfeer te creëren voor elke gelegenheid.

Het Philips Hue Starterspakket is een geweldige manier om te beginnen met het opzetten van je eigen slimme verlichtingssysteem thuis. Het is gemakkelijk te installeren en te gebruiken, en biedt tal van mogelijkheden om de sfeer in huis te veranderen.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige sfeer voor een romantisch diner of een heldere verlichting om te werken, het Philips Hue Starterspakket heeft alles wat je nodig hebt.

Soorten Philips Hue Lampen

Philips Hue biedt een breed scala aan slimme lampen die kunnen worden geïntegreerd in een Hue verlichtingssysteem. Hieronder staan enkele subcategorieën van Philips Hue lampen.

White Ambiance

Philips Hue White Ambiance lampen zijn ontworpen om een warm, wit licht te bieden dat kan worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende maten en fittingen, waaronder E27 en GU10.

White and Color Ambiance

Philips Hue White and Color Ambiance lampen bieden de mogelijkheid om naast wit licht ook kleuren te gebruiken. Dit maakt het mogelijk om de sfeer in een ruimte aan te passen aan de stemming van de gebruiker. Deze lampen zijn ook beschikbaar in verschillende maten en fittingen.

Losse Lampen

Naast de starterspakketten biedt Philips Hue ook losse lampen aan. Dit maakt het mogelijk om het verlichtingssysteem uit te breiden of om lampen te vervangen. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende maten en fittingen.

Buitenverlichting

Philips Hue biedt ook slimme buitenverlichting aan. Dit maakt het mogelijk om de verlichting rondom het huis te automatiseren en te bedienen met een app. De buitenverlichting is beschikbaar in verschillende stijlen en maten.

Designlampen

Philips Hue biedt ook een aantal designlampen aan die zijn ontworpen om de uitstraling van een ruimte te verbeteren. Deze lampen zijn beschikbaar in verschillende stijlen en maten.

Of je nu op zoek bent naar slimme lampen voor in huis, buitenverlichting of designlampen, Philips Hue biedt een breed scala aan opties die kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker.

Hoe Werkt Het Philips Hue Systeem

Het Philips Hue systeem is een slimme verlichtingsoplossing waarmee je de verlichting in je huis kunt bedienen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

Het bestaat uit verschillende componenten, waaronder de Philips Hue Bridge, slimme verlichting en accessoires zoals de bewegingssensor.

Bridge en App

De Philips Hue Bridge is het hart van het Philips Hue systeem. Het is een klein apparaatje dat je op je router aansluit en waarmee je verbinding maakt met je slimme verlichting. De Bridge maakt het mogelijk om je verlichting te bedienen met de Philips Hue app op je smartphone of tablet.

Met de Philips Hue app kun je de verlichting in je huis op verschillende manieren bedienen. Zo kun je de verlichting dimmen, de kleur aanpassen en verschillende scènes instellen. Je kunt ook timers en schema’s instellen, zodat de verlichting automatisch aan- en uitgaat op bepaalde tijden.

Slimme Verlichting

De Philips Hue slimme verlichting bestaat uit verschillende soorten lampen die draadloos bediend kunnen worden. Zo kun je kiezen voor de Hue White Ambiance, die je kunt dimmen en waarvan je de kleuren kunt aanpassen.

Of je kunt kiezen voor de Hue Color, die je kunt bedienen met de app en waarvan je de kleur kunt aanpassen aan je stemming.

Met de Philips Hue slimme verlichting kun je ook verschillende scènes instellen. Zo kun je bijvoorbeeld een scène instellen voor als je een film kijkt of als je wilt ontspannen. Je kunt ook verschillende kamers en zones instellen, zodat je de verlichting in je huis per kamer kunt bedienen.

Bewegingssensor

De Philips Hue bewegingssensor is een accessoire waarmee je de verlichting in je huis automatisch kunt laten aan- en uitgaan. De bewegingssensor detecteert beweging en schakelt de verlichting automatisch in. Als er geen beweging meer wordt gedetecteerd, schakelt de verlichting na een bepaalde tijd weer uit.

Met de Philips Hue app kun je de bewegingssensor instellen en aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de verlichting alleen aangaat als het donker is. Je kunt ook verschillende scènes instellen voor als de bewegingssensor geactiveerd wordt, bijvoorbeeld als je ’s nachts naar het toilet gaat.

Philips Hue Aanbiedingen

Philips Hue is een van de meest populaire slimme verlichtingssystemen die momenteel op de markt zijn. Het is niet alleen gemakkelijk te gebruiken, maar biedt ook een breed scala aan functies en opties om de verlichting in huis aan te passen aan de behoeften van de gebruiker.

Het kan echter een vrij prijzige investering zijn, vooral als men op zoek is naar een starterspakket. Gelukkig zijn er regelmatig Philips Hue aanbiedingen beschikbaar die het mogelijk maken om het systeem voor een lagere prijs aan te schaffen.

Philips HUE Starterspakket

Aanbiedingen&Hoge Korting!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5 (34 reviews)


Bol.com

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.


Coolblue

Gratis verzending&bezorging op dezelfde dag (ook Zondag)


Mediamarkt

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.

Black Friday Aanbiedingen

Black Friday is een van de beste tijden van het jaar om Philips Hue aanbiedingen te vinden. Tijdens deze periode bieden veel winkels, waaronder Bol.com, Coolblue, en MediaMarkt, kortingen op Philips Hue-producten.

De kortingen kunnen variëren van enkele euro’s tot wel 50% korting op de originele prijs. Het is dus een goed moment om een Philips Hue starterspakket aan te schaffen of om bestaande Hue-lampen uit te breiden.

Andere Promoties en Kortingen

Naast Black Friday zijn er het hele jaar door andere promoties en kortingen beschikbaar voor Philips Hue-producten. Bijvoorbeeld, Bol.com, Coolblue, en MediaMarkt bieden regelmatig kortingen aan op Philips Hue-producten, waaronder starterspakketten.

Conclusie

Als men op zoek is naar Philips Hue aanbiedingen, dan is Black Friday een van de beste tijden van het jaar om kortingen te vinden. Echter, het hele jaar door zijn er ook andere promoties en kortingen beschikbaar via verschillende websites en winkels.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van deze aanbiedingen om geld te besparen op de aanschaf van Philips Hue-producten. Check dus eerst deze pagina voor de actuele kortingen!

Extra Accessoires

Als je een Philips Hue starterspakket hebt aangeschaft, kun je je slimme verlichtingssysteem uitbreiden met extra accessoires. Hieronder vind je een overzicht van enkele veelgebruikte accessoires.

Lightstrip

Een lightstrip is een flexibele strip met LED-verlichting die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Zo kun je hem bijvoorbeeld achter je televisie plakken voor een sfeervol effect tijdens het kijken van films of series. Ook kun je de lightstrip gebruiken als indirecte verlichting onder een kast of op een plank.

Smart Plug

Een smart plug is een slimme stekker waarmee je niet-slimme apparaten kunt bedienen via je smartphone of stemassistent. Zo kun je bijvoorbeeld je koffiezetapparaat of ventilator automatisch aan- of uitzetten op bepaalde tijden of wanneer je niet thuis bent.

Sync Box

Met de Philips Hue Sync Box kun je je slimme verlichting synchroniseren met je televisie. Zo kun je bijvoorbeeld de kleuren van je verlichting aanpassen aan de kleuren op het scherm voor een nog intensere kijkervaring.

Hue Go

De Hue Go is een draagbare lamp die je overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt hem gebruiken als sfeerverlichting in de tuin, op het balkon of in de slaapkamer. Ook kun je de Hue Go gebruiken als wake-up light om geleidelijk wakker te worden met een zonsopgang-simulatie.☀️

Outdoor

Met de Philips Hue Outdoor-producten kun je ook je buitenruimte voorzien van slimme verlichting. Zo kun je bijvoorbeeld je tuinpad verlichten met slimme grondspots of een sfeervolle ambiance creëren op je terras met slimme wandlampen.

Of je nu op zoek bent naar extra sfeer in huis of je slimme verlichtingssysteem wilt uitbreiden naar buiten, er zijn genoeg Philips Hue accessoires beschikbaar om aan jouw wensen te voldoen.

Waar Te Koop

Het Philips Hue starterspakket is verkrijgbaar bij verschillende winkels en webshops in Nederland. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste verkooppunten:

 • Bol.com: Bol.com biedt een ruime keuze aan Philips Hue starterspakketten. U kunt bij Bol.com terecht voor verschillende types starterspakketten, zoals White, White Ambiance en Color. Daarnaast kunt u bij Bol.com ook terecht voor losse Hue lampen en accessoires. Bol.com biedt snelle levering en gratis verzending vanaf €20,-.
 • Coolblue: Coolblue biedt een breed assortiment aan Philips Hue starterspakketten. U kunt bij Coolblue terecht voor verschillende types starterspakketten, zoals White, White Ambiance en Color. Daarnaast kunt u bij Coolblue ook terecht voor losse Hue lampen en accessoires. Coolblue biedt gratis verzending en bezorging op dezelfde dag, ook op zondag.
 • MediaMarkt: MediaMarkt biedt een breed assortiment aan Philips Hue starterspakketten. U kunt bij MediaMarkt terecht voor verschillende types starterspakketten, zoals White, White Ambiance en Color. Daarnaast kunt u bij MediaMarkt ook terecht voor losse Hue lampen en accessoires. MediaMarkt biedt gratis verzending vanaf €20,-.
 • Nederlandse winkels: Naast de grote webshops zijn er ook verschillende Nederlandse winkels die Philips Hue starterspakketten verkopen. Denk hierbij aan de Gamma, Praxis, Karwei en de Bijenkorf. Controleer wel vooraf de beschikbaarheid en prijzen in de winkel.

Kortom, er zijn verschillende verkooppunten waar u terecht kunt voor een Philips Hue starterspakket. Het is aan te raden om vooraf de beschikbaarheid en prijzen te controleren bij het verkooppunt van uw keuze.

Philips HUE Starterspakket

Aanbiedingen&Hoge Korting!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 4,8/5 (34 reviews)


Bol.com

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.


Coolblue

Gratis verzending&bezorging op dezelfde dag (ook Zondag)


Mediamarkt

Snelle levering&gratis verzending vanaf €20,-.

Installatie en Gebruik

Het installeren van een Philips Hue starterspakket is een eenvoudig proces dat door iedereen kan worden gedaan. Het pakket wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om een slim verlichtingssysteem in je woning te installeren.

Het enige wat je nodig hebt is een set slimme lampen, een Hue Bridge en een tablet of smartphone.

Eenmaal geïnstalleerd, kun je de verlichting in elke ruimte van je woning bedienen en dimmen. Het is ook mogelijk om persoonlijke instellingen te maken voor elke ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld de helderheid en kleur van de verlichting aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.

Het installatieproces is draadloos en kan worden uitgevoerd zonder dat je enige technische kennis nodig hebt. Je hoeft alleen maar de lampen in de armaturen te draaien en de Hue Bridge op je router aan te sluiten.

Vervolgens download je de Philips Hue app op je tablet of smartphone en volg je de instructies op het scherm om de installatie af te ronden.

Het starterspakket bevat ook een aantal slimme accessoires, zoals de Hue Dimmer switch of de Hue smart button, waarmee je de verlichting vanaf elke locatie in je huis kunt bedienen zonder de Philips Hue app te openen.

Zo kun je bijvoorbeeld de verlichting dimmen terwijl je op de bank zit of de verlichting in de gang aanzetten terwijl je nog in bed ligt. Hoe makkelijk is dat?

Kortom, het Philips Hue starterspakket is een eenvoudige en betaalbare manier om een slim verlichtingssysteem in je woning te installeren. Met de mogelijkheid om de verlichting persoonlijk in te stellen en draadloos te bedienen, is het een geweldige manier om je huis te verlichten op een manier die bij jou past.

Conclusie

In dit artikel hebben we gekeken naar de Philips Hue starterspakket aanbiedingen van verschillende winkels. Philips Hue is een slimme verlichting die de sfeer in huis kan verbeteren.

Met een starterspakket heb je alles wat je nodig hebt om een slim Philips Hue verlichtingssysteem te installeren.

Er zijn verschillende aanbiedingen beschikbaar bij Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Het is aan te raden om deze winkels in de gaten te houden voor scherpe aanbiedingen. Gelukkig zijn er altijd wel Philips Hue aanbiedingen beschikbaar, waardoor je bijvoorbeeld een starterspakket met korting kunt aanschaffen.

Het is belangrijk om te weten wat je nodig hebt voordat je een starterspakket aanschaft. Zo kun je kiezen voor een starterspakket met E27 of GU10 lampen, afhankelijk van de fittingen die je in huis hebt.

Ook kun je kiezen voor een starterspakket met een dimmer switch, waarmee je de verlichting kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren.

Kortom, met een Philips Hue starterspakket kun je op een slimme manier de sfeer in huis verbeteren. Door goed te kijken naar de verschillende aanbiedingen en te weten wat je nodig hebt, kun je een starterspakket aanschaffen met korting.

Veelgestelde vragen

Welke Philips Hue starterspakketten zijn er beschikbaar?

Er zijn verschillende Philips Hue starterspakketten beschikbaar, waaronder de White, White Ambiance en White and Color Ambiance.

Het White starterspakket bevat lampen die alleen wit licht geven, terwijl het White Ambiance starterspakket lampen bevat die verschillende tinten wit licht kunnen produceren.

Het White and Color Ambiance starterspakket bevat lampen die wit licht en een breed scala aan kleuren kunnen produceren.

Wat is het verschil tussen de Philips Hue Bridge en het starterspakket?

Het Philips Hue starterspakket bevat lampen en een Hue Bridge, terwijl de Hue Bridge ook afzonderlijk kan worden gekocht.

De Hue Bridge is het hart van het Philips Hue-systeem en maakt het mogelijk om de lampen te bedienen via de Philips Hue-app op een smartphone of tablet. Het starterspakket bevat de Hue Bridge en de lampen die nodig zijn om het systeem te starten.

Welke lampen zijn compatibel met het Philips Hue starterspakket?

Het Philips Hue starterspakket is compatibel met een breed scala aan lampen, waaronder A19, BR30, GU10, PAR16, E12 en E14. Het is belangrijk om te controleren of de lampen die u wilt gebruiken compatibel zijn met het starterspakket voordat u ze koopt.

Waar kan ik het Philips Hue starterspakket kopen?

Het Philips Hue starterspakket is verkrijgbaar bij verschillende retailers, waaronder Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Het is ook verkrijgbaar via de officiële Philips Hue-website.

Hoe energiezuinig zijn Philips Hue-lampen?

Philips Hue-lampen zijn energiezuinig en hebben een lange levensduur. De meeste Philips Hue-lampen hebben een levensduur van ongeveer 25.000 uur en verbruiken veel minder energie dan traditionele gloeilampen.

Kan ik Philips Hue gebruiken met een schakelaar of dimmer?

Ja, Philips Hue-lampen kunnen worden gebruikt met een schakelaar of dimmer. Het is echter belangrijk om te weten dat het gebruik van een schakelaar of dimmer de functionaliteit van het Philips Hue-systeem kan beperken.

Als u de volledige functionaliteit van het systeem wilt benutten, moet u de lampen bedienen via de Philips Hue-app.

Plaats een reactie