Over ons

Wij zijn Mike en Roel, het dynamische duo achter deze kleurrijke Philips Hue site.

Als je hier bent, delen we waarschijnlijk dezelfde fascinatie voor technologie die niet alleen nuttig is, maar ook echt plezier toevoegt aan het dagelijks leven. Want zeg nou zelf, is er iets leukers dan thuiskomen in een huis dat oplicht in tinten die je humeur weerspiegelen?

Waarom Philips Hue?

We weten dat er veel opties zijn als het gaat om slimme verlichting, maar voor ons is Philips Hue de onbetwiste kampioen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Van het instellen van de perfecte sfeer voor een romantisch diner tot het orkestreren van een lichtshow die past bij je favoriete playlist. En laten we het gemak van spraakbesturing niet vergeten!

“Hey Google, zet de woonkamerlichten op blauw” is een zin die we maar al te graag uitspreken.

Wat vind je op onze website?

Je hebt slimme vragen, wij hebben slimme antwoorden. Naast de actuele Philips Hue aanbiedingen delen we ook installatiegidsen en productbeoordelingen tot de laatste updates en hacks; als het met Philips Hue te maken heeft, vind je het hier.

Maar dat is nog niet alles. We duiken ook in de wereld van andere slimme apparaten en hoe je deze kunt integreren voor een nog “slimmer” huis.

Waarom wij?

We zijn net als jullie, enthousiastelingen die geen genoegen nemen met een standaard lichtschakelaar. We hebben onze liefde voor Philips Hue en technologie omgezet in een platform waar iedereen, van de beginnende smart home-gebruiker tot de doorgewinterde techneut, iets waardevols kan vinden.

Sluit je bij ons aan

Of je nu een nieuwkomer bent in de wereld van Philips Hue of een veteraan die zijn systeem naar het volgende niveau wil tillen, er is hier een plekje voor jou. Dus voel je vrij om rond te neuzen, commentaar te geven, vragen te stellen en, boven alles, je eigen thuisomgeving magisch te maken met een beetje hulp van ons.

Licht je leven op,
Mike & Roel